За нас

Cosmetics Bulgaria е онлайн магазин събрал в себе си най-голямото разнообразие от качествена българска, натурална и органична козметика за лице, тяло и коса. Ние дистрибутираме, подкрепяме и работим с множество производители на качествена, органична, натурална и българска козметика, за да може тя да достигне до всеки дом и да намери своето място  в сърцето на потребителите в България и по света. 

Зад Cosmetics Bulgaria стои опитен екип от професионалисти с повече от 7 години опит и всеки наш член подхожда с изключително внимание към продуктите от техният подбор и качване на онлайн платформата ни, до обработката и изпращането им до Вашият адрес, независимо къде се намирате на територията на страната или по света. 

Нашите предимства

Ние предлагаме:

  • Голямо разнообразие от качествена българска козметика, натурална, медицинска и органична козметика, масла и съставки за домашна козметика.
  • Качествено и сигурно обслужване на всички поръчки, бърза и надеждна доставка на територията на страната и в чужбина. 
  • Гаранция за качество, добри срокове на годност и коректно обслужване.
  • Лесна и удобна платформа за пазарене, в която ще можете да трупате бонус точки, да се възползвате от промоции и намаления, да се информирате за продукти и да запазвате за по-късно козметиката, която сте си набелязали. 
  • Добър % отстъпка за всички търговци на едро, собственици на козметични и спа студиа, фризьорски салони и салони за красота в страната и в чужбина. 
  • Възможност да ни посетите на живо и да изпробвате лично част от продуктите предлагани на нашата платформа, да се посъветвате с член от екипа ни и да получите информация за най-подходящите за Вас продукти. 

Нашите магазини

Несебър

Мястото, където започна всичко и където преди 7 години преоткрихме любовта към българската козметика и се вдъхновихме да създадем нашата онлайн платформа. 

Можете да ни откриете в Новия град на адрес ул. "Иван Вазов" 9 (комплекс Виго) до Здравната Къща.

Варна 

Посете и най-новия ни магазин в сърцето на Варна на адрес ул. "Граф Игнатиев" 17 до Римски Терми и входа на храм "Св. Атанасий".

Cosmetics Bulgaria в очакване на Black Rose Friday 2022

Остават броени часове до старта на кампанията за Черен Петък и за шеста поредна го

Нашите Преди & След Резултати с Dr. Derm

Събрали сме някои от най-добрите Преди & След резултати на наши клиенти използва

Нагоре