Teenager

Teenager

Серията Teenager на марката Black Sea Stars е натурална козметика за лице и тяло с козметично, профилактично и лечебно действие. Това е специализирана козметика за чувствителна и акнетична кожа с изразено противовъзпалително и антисептично действие. Продуктите са разработени на основата на стабилизирана черноморска луга, лечебна кал от черноморските солени езера и етерични масла, които се използват успешно в естетическата ароматерапия и таласотерапия. 

Козметични продукти в серията

Продуктите на Серията Teenager на Black Sea Stars имат широк антимикробен спектър. Приложими са при кожни раздразнения, акне и други кожни заболявания. Обогатени са с важен във физиологично отношение минерален състав, микроводорасли и микрофауна, типични за нашите солени езера. Действат подхранващо, релаксиращо, почистващо и разкрасяващо на кожата и тялото.Могат успешно да бъдат използвани и в домашни условия

Продуктовата гама на Black Sea Stars съдържа хидратиращ дневен крем, измиващ гел анти-акне, лосион анти-акне, минерализиращ гел анти-акне, кална маска анти-акне, защитен гел анти-акне.

  • До офис на куриер

    4,50 лв.

  •  До адрес на получател

    5,90 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчки над 79 лв.

Срок за доставка в страната

2-3 работни дни

Cosmetics Bulgaria в очакване на Black Rose Friday 2023

Остават броени часове до старта на кампанията за Черен Петък и за седма поредна го

Колаген Хидрогел от Dr. Derm – Ревю и поглед върху съставките!

Колагеновият хидрогел от Dr. Derm предлага набор от предимства, от дълбока хидратаци

Нагоре