Wooden Spoon

Wooden Spoon

Wooden Spoon е един от малкото български производители на био и органична козметика, но за сметка на това и един от любимите на Cosmetics Bulgaria.

Всеки един продукт, който фирмата произвежда е създаден с висока етична отговорност и любов към хората. Целта на Wooden Spoon е да предложи възможно най-чистата и истинска природна грижа за кожата. Органичната козметика на Wooden Spoon променя цялостното усещане на тялото и лицето. Eфективно помага за поддържането на здрава, млада и неустоимо нежна кожа.

Въпреки, че грижата на Wooden Spoon за човешкото здраве е основен приоритет, тяхна цел е също да намалят замърсяванията от производството, като всички кутийки, неизползвани материали и други опаковки се дават за рециклиране. По време на произведствения процес се използва минимум вода, като продуктите не са разредени с нея. Всички масла се загравят до 38°C и не повече, за да се запазят всички техни ценни свойства. Всякакви химикали и химични, петролни или синтетични производни са зачеркнати от списъка със суровини.

Важно е също да се спомене, че нито един продукт на Wooden Spoon не е тестван върху животни и не е причинил болка или страдание на друго живо същество. Всеки член на екипа вярва, че красотата и правилната грижа за тялото могат да бъдат достъпни без да костват скъпо на флората и фауната.   

Органичните козметични продукти на Wooden Spoon предлагат всеобхватна грижа за лице, тяло и коса, като съчетават сурови и необработени органични масла с безценни билкови екстракти. Част от тях включват:  подмладяващ серум за лице серум за проблемна кожа, масло за тяло с какао, масло за тяло с роза, масло за тяло с лавандула, масло за тяло с ментол и арника, масло за много суха кожа с пчелен восък, органично арганово масло, серум за коса с люта чушка и джинджифил, антицелулитно масло с люта чушка и джинджифил, бебешки крем с цинков оксид, бебешко олио, бебешко и семейно слънцезащитно масло и балсами за устни.

 

Нагоре